[Index]  [Fotos] [StamReeks] [Parenteel] [Wagenaar's in Nederland] [Publicaties] [Links] [Gezocht / Gevraagd] [Militairen]

 

Welkom op de Genealogische site van T.K.J. Wagenaar

Sedert vele jaren doe ik aan genealogie. Ik ben begonnen met een stamreeks (zie I-ste onderverdeling), daarna heb ik alle nakomelingen van het oudste bekende Wagenaar echtpaar van de stamreeks met de familienaam Wagenaar uitgezocht (zie II-e onderverdeling), vervolgens ben ik de kwartierstaat van mijn zoon Jurgen gaan uitzoeken. Inzake informatie over de kwartierstaat, waarvan de Wagenaars een onderdeel zijn, kunt U het beste contact zoeken via het onderstaande email adres.

de Boer Hoeksema Kroeze de Vries 2x
Dijk ten Ho(o)ve de Lange(n) van der Wal
Elting Keizer Leininga van der Werf
Everts Kemper Linkwis Wieland
Franssen Kiestra Minnema Wijchers
Geertsema Kooi Niekamp Witterholt
He(e)ringa van Ko(o)men Struivinga
Heslinga Korporaal van der Veen

Het verspreidingsgebied van deze kwartierstaat is overwegend Groningen (zowel Stad als Provincie), Friesland, Noord-Oost Drenthe, Zeeland en Duitsland. Als "hobby" spaar ik Wagenaars in Noord-Nederland (Groningen, Friesland en Drenthe). Daarnaast ben ik bezig met het bewerken van Oud-Rechtelijkarchieven in de provincie Groningen en de verspreiding daarvan. Ook heb ik een aantal relevante Groningse Links opgenomen in deze website.

 

                                      

 

 
 

 

T.K.J. Wagenaar tkjwagenaar@home.nl