Donald Duck

Zaterdagochtend. Voor de middag was onweer en regen voorspeld, dus 's morgens op pad. We wandelden van Haren naar Groningen. Langs het Paterswoldse meer, Hoornse Dijk, richting Piccardhofplas, Winterpad, Hoornse Schans, naar de binnenstad. Ook nu weer paadjes en weggetjes die we niet eerder gezien hadden. En als je het een beetje uitzoekt loop je bijna de hele tijd in het groen.

In Zuid Groningen wandelden we over de Veenweg, en kwamen opeens een vlag van Groei en Bloei tegen. Groningen en omstreken houdt dit weekend open tuinen weekend! Meteen maar even een tuintje meegepikt. De tuin van Coby Swarte. Een hele lange, smalle tuin, bijna 2000 m2. Slingeren grasveld, heggetjes, en heel heel veel bloemen. Helemaal achterin een klein beekje.
Foto links, als je niet beter wist zijn we ergens in het buitenland aan het wandelen.
cobyswarte1cobyswarte2
cobyswarte3
Foto rechts: Ook achterin: vriend Donald. Foto onder: vlak bij het huis: een vijver met vriendelijk klaterende dolfijn-fontein. Twee stoelen nodigden ons uit om even te gaan zitten. Helemaal luxe was het, toen we ook nog een kopje koffie met koek aangeboden kregen. Mooie onderbreking van onze wandeling.