Dubio is de organisator van Franskes Avond in Elshout.

Wil je donateur of sponsor van Franskes Avond worden en deze avond steunen zodat we telkens weer een mooi programma kunnen verzorgen en daarmee ook het goede doel ondersteunen dat we ieder koppelen aan Franskes Avond.
(Klik dan hier!)

In eerdere edities was Dubio zelf een van de optredende acts.

Momenteel zijn we niet als Dubio op het podium aanwezig maar blijven wel deze fantastische avond organiseren.

En wie is dan toch die Frans, de naamgever van de avond? Frans is de legendarische Frans Brok, leadgitarist in ontelbare bandjes, waarvan The Shattrics en Octopus wel de bekendste waren. Ook bij de voor muzikanten in de regio bekende muziekwinkel Con Musica in Waalwijk was hij een graag geziene gast. Maar in Elshout is hij toch wel het meest bekend als grote animator achter de lokale muziekscene. Bijna elke band die de afgelopen decennia in Elshout begon, is op een of andere manier wel verbonden met Frans of z’n oefen”boerderij”. Ook menig gitarist heeft van hem de eerste grepen en kneepjes geleerd. De oefenboerderij is inmiddels afgebroken en er zijn wat minder actieve Elshoutse bandjes. Ook laat de gezondheid van Frans het helaas niet meer toe om zelf de gitaar nog ter hand te nemen. De organiserende band Dubio wil de muziekscene niet verder weg laten zakken en organiseert deze avond om de interesse voor live pop- en rockmuziek levend te houden. Gelukkig blijkt hier elk jaar veel animo voor te zijn. Frans komt altijd nog graag kijken naar zijn avond en onder zijn goedkeurende oog en oor zullen de muzikanten laten zien en horen wat ze in hun mars hebben.

Franskes Avond is altijd gezellig en drukbezocht. Het is de perfecte avond om gelijkgestemden en oude bekenden weer eens te ontmoeten met een drankje en toffe muziek erbij.

Alle ingrediënten voor een topavond vol muziek en gezelligheid zijn aanwezig. Zorg dat je er op tijd bent, de versterkers en speakers worden op tijd aangezet en dan gaat Franskes Avond los. Én: vol is vol!

Donateur worden:

Donateur worden van Franskes Avond

Sponsor worden:

Sponsor worden van Franskes Avond