Home


Vince Mini Painting is een website die gaat over het beschilderen van miniaturen. Deze miniaturen worden o.a. gebruikt bij diverse tabletop battle games maar worden ook wel als verzamel object gezien.

Ik zelf speel geen tabletop games maar verzamel diverse modellen van verschillende fabrikanten, je zult op deze website dan ook weinig tot geen informatie over tabletop games vinden.

Het beschilderen van deze miniaturen is geen makkelijke taak, aangezien de miniaturen nog geen 3 cm groot zijn is een vaste hand zeker geen overbodige luxe.

Met deze web site richt ik mij voornamelijk op beginnende painters, ik probeer zo goed mogelijk uit te leggen hoe je iets doet, waarmee en waar je het een en ander kan kopen.

Voor die genen die deze hobby wel wat lijkt moet ik het toch even zeggen, denk er heel goed over na voordat je begint. Het is een vrij dure hobby met een grote verslavingsfactor en ren zeker niet meteen naar de winkel om een grote voorraad miniaturen te kopen. Als je wilt dat de figuren er mooi uit komen te zien moet je er vrij veel tijd in steken en dat is voor velen onder ons erg moeilijk als je een heel leger klaar hebt staan om te schilderen.

,Vince


LET OP!
Deze website is nog in beta stadium, nog niet alle delen van deze website zijn beschikbaar en deze site kan ook nog fouten bevatten zowel in content als in constuctie.
Site updates:

18 april 2004:
Pagina Schilderen > "waar je begint" geupdate.
(Afgelopen week heb ik het een beetje druk gehad en ben niet echt veel toegekomen aan de site maar komende week zal ik proberen wat meer tijd vrij te maken voor updates.
Als alles goed verloopt krijg ik ook mijn canon G5 binnen en kan ik de nog ontbrekende fotos maken.)

17 april 2004:
Pagina Informatie > "over mij" vernieuwd

10 april 2004:
Nieuw pagina hoofd + logo.
Pagina Schilderen > "voorbereidingen" toegevoegd.
Pagina Schilderen > "waar je begint" toegevoegd.
Pagina Schilderen > "technieken - blending" toegevoegd.
Spelfouten verbeterd over verschillende pagina's.

6 april 2004:
Home pagina aangepast.

5 april 2004:
Pagina Schilderen > "wat heb je nodig" toegevoegd.
een aantal script fouten in het dropdown menu hersteld.

© 2004 Vince Mini Painting.