Home Nieuws Teven Fotoverhalen Verw. Nestjes Rose Foto's Nakomelingen
Puppy's Geschiedenis Info In Memoriam Links Gastenboek Training Contact

 

 

Nieuws

 

 

Eerder werkte ik de website heel regelmatig bij, vandaag de dag gaat het allemaal zoveel makkelijker via Facebook. Wil je ons en onze honden volgen, kijk dan af en toe ook even op facebook (klik op het icoontje) Omdat niet iedereen op facebook zit, zal ik ook op de website natuurlijk nog wel het 1 en ander vermelden.

 

17 september 2019

 

Vandaag zijn de puppen uit het nestje van Rose en Pelle jarig. 1 jaar zijn ze geworden. Morris, Sjaak en Sanne van harte gefeliciteerd met jullie verjaardag.


 

 En zo was het 1 jaar geleden


 

Drie kleine kleutertjes

 

Sanne 1 jaar

 

 

 


 

Morris

 

De directeur.......Sjaak

 

19 juni 2019

 

Afgelopen zondag zijn we met Sanne naar de KCM van de NLV geweest, Sanne liep daar een mooie veelbelovend met een prachtig keurverslag.

 

En Morris, zoon van onze Rose en Pelle kreeg van de keurmeester een mooie 3 veelbelovend en mocht achter de bordjes plaatsnemen. Henk en Marianne gefeliciteerd. Trots op de kindjes van Rose !

 

1 maart 2019

 

Vandaag hebben Cor en Marion hun dierbare Thomas in moeten laten slapen. Thomas, pup uit het nestje van Kingfields Zodiac en Vonders Legacy Morning Glory. Cor en Marion, heel veel sterkte met het verlies van jullie lieve Thomas.


 

Naar Boven