Home Nieuws Teven Fotoverhalen Verw. Nestjes Rose Foto's Nakomelingen
Puppy's Geschiedenis Info In Memoriam Links Gastenboek Training Contact

 

 

Nieuws

 

 

Eerder werkte ik de website heel regelmatig bij, vandaag de dag gaat het allemaal zoveel makkelijker via Facebook. Wil je ons en onze honden volgen, kijk dan af en toe ook even op facebook (klik op het icoontje) Omdat niet iedereen op facebook zit, zal ik ook op de website natuurlijk nog wel het 1 en ander vermelden.

 

22 juni 2019

 

Vandaag zijn de puppen uit het nestje van Tom en Julie jarig, 6 jaar zijn ze alweer.
Gefeliciteerd,  Abel, Bram, Charlie, Diesel, Lewis, Indi, Lola en Yela

 

19 juni 2019

 

Afgelopen zondag zijn we met Sanne naar de KCM van de NLV geweest, Sanne liep daar een mooie veelbelovend met een prachtig keurverslag.

 

En Morris, zoon van onze Rose en Pelle kreeg van de keurmeester een mooie 3 veelbelovend en mocht achter de bordjes plaatsnemen. Henk en Marianne gefeliciteerd. Trots op de kindjes van Rose !

 

10 juni 2019

 

Vandaag zijn de 2 meisjes uit het nestje van Joey en Yela jarig, 2 jaar zijn ze geworden vandaag. Gefeliciteerd Guusje en Tara.

 

1 mei 2019

 

Vandaag is Balou jarig, 11 jaar is ze alweer. We feliciteren ook haar broers en zusjes met hun verjaardag. 11 jaar geleden werden er 10 puppen geboren uit de de combinatie
Carpenny Scenario en Vonders Legacy Morning Glory.

 

Vonders Legacy Still in Love ( 11 jaar)

 

 

11 jaar geleden kreeg Senna niet alleen tien puppen ,
ze adopteerde er ook nog een kip bij zoals jullie wel zien.

 

 25 maart 2019

 

Vandaag is Julie jarig, 9 jaar is ze alweer geworden vandaag. Koen en Harmien van harte gefeliciteerd met de verjaardag van Julie.   

 

1 maart 2019

 

Vandaag hebben Cor en Marion hun dierbare Thomas in moeten laten slapen. Thomas, pup uit het nestje van Kingfields Zodiac en Vonders Legacy Morning Glory. Cor en Marion, heel veel sterkte met het verlies van jullie lieve Thomas.


 

Thomas en zusje Emma

 

 

 

25 februari 2019

 

Afgelopen zaterdag heeft de kleine Sanne puppy examen gedaan.
Gefeliciteerd met het puppy diploma  Tineke.

 

 

 

18 februari 2019

 

Vandaag hebben de baasjes van Noah ( pup van Thunder en Joy )  de moeilijke beslissing moeten nemen om hun lieve Noah te laten gaan. haar gezondheid ging de laatste tijd snel achteruit en dan kan je als baas niet anders dan deze moeilijke beslissing nemen. Ruim 15 jaar oud was ze. Frits en Marianne, heel veel sterkte met het verlies van jullie dierbare Noah.
 

 

8 februari 2019

 

Vandaag zijn de puppen uit het 2e nestje van Emma jarig, 8 jaar zijn ze geworden vandaag. En dus is onze Eva ook jarig vandaag.  Wij feliciteren ook de broers en het zusje van Eva met hun verjaardag.

 

 

Naar Boven