Home Nieuws Teven Fotoverhalen Verw. Nestjes Rose Foto's Nakomelingen
Puppy's Geschiedenis Info In Memoriam Links Gastenboek Training Contact

 

 

Nieuws

 

 

Eerder werkte ik de website heel regelmatig bij, vandaag de dag gaat het allemaal zoveel makkelijker via Facebook. Wil je ons en onze honden volgen, kijk dan af en toe ook even op facebook (klik op het icoontje) Omdat niet iedereen op facebook zit, zal ik ook op de website natuurlijk nog wel het 1 en ander vermelden.

 

30 juni 2020

 

Vandaag zijn de puppen uit het nestje van Emma en Rio jarig.
Ze zijn alweer 11 jaar geworden vandaag.  Helaas zijn er 2 hondjes uit dit nestje niet meer.

 

 

 

 10 juni 2020

 

Vandaag zijn de meisjes van Yela en Joey jarig. 3 jaar alweer.
Gefeliciteerd Guusje en Tara.

 

Broertje Bram, helaas mocht hij maar 12 weken oud worden.
Dat blijft zeer doen, zo'n mooie kleine man zo kort geleefd.

 

 

1 mei 2020

 

Vandaag zijn de puppen uit het nestje van Senna en Rio jarig.
Van harte gefeliciteerd allemaal. Zo zag het er 12 jaar geleden uit, Senna vond 10 puppen niet genoeg en adopteerde er een kip bij.


Dus ook Balou is jarig, geen nieuwe foto kunnen maken dit jaar, vanwege het coronavirus heb ik haar al weken niet gezien, dus dan de foto van vorig jaar maar.
Tineke en Roel, gefeliciteerd met de verjaardag van jullie en onze Balou.


 

En een mooie foto uit de tijd dat ze nog volop trainde met Tineke

 

25 maart 2020

 

Vandaag is Julie jarig, ze is alweer 10 jaar geworden, dit jaar geen nieuwe foto maar een foto van vorig jaar is ook mooi. Koen en Harmien , gefeliciteerd met jullie lieve en mooie meisje.

 

 

9 februari 2020

 

Afgelopen vrijdag, 7 februari, kregen we het verdrietige bericht dat Purple, kind van onze Sanne, is overleden. Purple is bijna 15 jaar geworden.
Nadat in 2011 het baasje van Purple, Annemieke, was overleden is Purple liefdevol opgevangen bij de familie van Annemieke, Purple was eigenlijk een stukje Annemieke, zo voelde dat . Ze heeft een goed leven gehad, is overal mee naartoe geweest en ze waren regelmatig te vinden in het vakantiehuisje van Annemieke.
Vrijdagmiddag is Purple ingeslapen en 's avonds zijn haar baasjes, vanuit Rotterdam, naar Drenthe gereden om haar daar te begraven, bij het huisje van Annemieke.

Wij wensen de baasjes van Purple heel veel sterkte met het verlies van Purple.

 

8 februari 2020

 

Vandaag is onze Eva jarig. ze is 9 jaar geworden vandaag.
We feliciteren ook de broertjes en het zusje van onze Eva met hun verjaardag.

 

Even lachen Eef

 

En bij een verjaardag hoort natuurlijk een taart.

 

2 januari 2020

 

Op 17 januari hebben de baasjes van Max de moeilijke beslissing moeten nemen om hun lieve maatje in te moeten laten slapen. Maurice en Patricia heel veel sterkte.

 

 

 14 december 2019

 

En alweer vieren we een verjaardag vandaag, onze Rose is jarig, 5 jaar is het 'kleine ding' alweer, het blijft een beetje mijn 'babyhondje' voor mijn gevoel.

 

En bij een verjaardag hoort hondentaart natuurlijk

 

En nog even poseren, dat hoort erbij Rose.

 

 

 28 November 2019

Hiep, hiep hoera ! Feest vandaag !

Onze lieve, zachtaardige, zoete Emma is jarig, 13 jaar is ze vandaag geworden. Nog altijd genietend van haar kleine wandelingen elke dag, tevreden kauwend op wat lekkers elke dag, komt nog altijd haar knuffels halen bij iedereen die het wil en is blij met alle aandacht die ze altijd krijgt. We hopen dat we haar nog een poosje bij ons mogen houden. En natuurlijk hoort en een nieuwe foto bij, ik plaag haar niet zo vaak meer met poseren voor een foto maar nu moest het toch echt even.

 

Lekker taartje hoort erbij natuurlijk

 

Nog altijd nieuwsgierig en belangstellend
naar de dingen om haar heen

 

Genietend in het bos van haar wandelrondje,
uitgebreid 'de krant lezen' onderweg.

 

Liefie

 

17 september 2019

 

Vandaag zijn de puppen uit het nestje van Rose en Pelle jarig. 1 jaar zijn ze geworden. Morris, Sjaak en Sanne van harte gefeliciteerd met jullie verjaardag.


 

 En zo was het 1 jaar geleden


 

Drie kleine kleutertjes

 

Sanne 1 jaar

 

 

 


 

Morris

 

De directeur.......Sjaak

 

19 juni 2019

 

Afgelopen zondag zijn we met Sanne naar de KCM van de NLV geweest, Sanne liep daar een mooie veelbelovend met een prachtig keurverslag.

 

En Morris, zoon van onze Rose en Pelle kreeg van de keurmeester een mooie 3 veelbelovend en mocht achter de bordjes plaatsnemen. Henk en Marianne gefeliciteerd. Trots op de kindjes van Rose !

 

1 maart 2019

 

Vandaag hebben Cor en Marion hun dierbare Thomas in moeten laten slapen. Thomas, pup uit het nestje van Kingfields Zodiac en Vonders Legacy Morning Glory. Cor en Marion, heel veel sterkte met het verlies van jullie lieve Thomas.


 

Naar Boven