[Algemeen][Voordelen] [Werkwijze][Gemtrim][Contact]


Werkwijze:

Door de korte levertijden is een aanzienlijke besparing te realiseren in het voorraadbeheer. Meerdere klanten van ons hebben de voorraden aanzienlijk teruggebracht door een indeling te maken in de op voorraad te houden onderdelen.

  • Onderdelen welke nauwelijks worden gebruikt en onze levertijd kunnen accepteren in het geval dat ze nodig zijn
  • Onderdelen welke bij geplande stops nodig zijn en daarvoor tijdig worden besteld.
  • Onderdelen welke altijd op de plant aanwezig dienen te zijn i.v.m. storingen waardoor het productieproces in gevaar komt.

Aan de hand van uw voorraadlijsten wordt een eerste offerte uitgebracht. In deze offerte komen ca. 60 tot 70% van alle onderdelen voor. De prijzen blijven een jaar geldig indien u een intentieverklaring tekent dat u de verbruikte onderdelen bij ons zult bestellen. Als een samenwerking als deze tot stand is gekomen bieden wij u de mogelijkheid de resterende 30 tot 40%, waarvan wij nog geen tekeningen hebben, ter plaatse op te tekenen en vast te leggen voor de toekomst. Deze handeling geschied kostenloos.

Uiteraard worden ook aanvragen voor enkele stuks in behandeling genomen. Dit soort aanvragen worden normaal gezien binnen 24 uur behandeld.
Onze leverancier is Gemtrim LLC.