trouwfoto (1933) van Frans Jansen en Diny van de Vorst

STAMBOOM FAMILIE JANSEN


** L I N K S **

HOMEPAGE

VOLGENDE PAGINA

4 GENERATIES JANSEN

ALLE NAMEN

FOTO-ALBUM

BIDPRENTJES

GRAFZERKEN FAM JANSEN

E-MAIL

INLEIDING

Vanaf 1995 doe ik stamboomonderzoek naar de Brabantse families van mijn voorouders: "JANSEN" en "van de VORST". foto van mijn grootvader Christiaan Jansen, brigadier-majoor der Rijksveldwacht Deze website heb ik als leek zelf gemaakt in "kladblok" met gebruik van HTML codes. Dus geen flitsende pagina's met fraaie effecten. Vanaf 1 februari 2003 staat het 'online'. Updates maak ik zelden en personalia zijn niet altijd foutloos. Klakkeloos overnemen is dus niet verstandig!
In de marge staan 'links' waarmee je in alle onderdelen van de site kunt komen.
Er is een album met enkele familiefoto's en een fotoserie van grafzerken.

Ook kun je kijken in mijn collectie bidprentjes en vindt je een opsomming van "alle namen" die verwant zijn aan de familie.
De eerste 4 generaties kun je op een afzonderlijke pagina zien. Wil je weten of je verwant bent aan deze familie of heb je vragen, opmerkingen of aanvullingen neem dan contact op via het gastenboek of stuur me een e-mail door te klikken op de link in de marge.
Het "STAMBOOMBOEK JANSEN" is in december 2012 uitgegeven. Alle gegevens van 1749 t/m 2012 zijn daarin opgenomen. Ga voor meer informatie naar de homepage en klik dan op de link "BOEKEN".
Verder naar de volgende pagina>

foto Walther Jansen
9 maart 2020


    -   COPYRIGHT 2003-2025 © WALTHER JANSEN