vissen2 (21K) Aquatropic vissen019 (24K)Registreer nu op onze nieuwe site www.aquaria-info.nl en haal meer voordeel uit de kennis van anderen! Vul na de registratie je aquarium info in. Dan profiteer je van maximale feedback van andere aquarianen. Iedereen heeft in een oogopslag een beeld van de status van je aquarium en kan dan meteen reageren met een passend antwoord zonder dat er eerst om meer info word gevraagd. Ook handig als je vragen steld op andere forums plaats je link erbij en iedereen kan je info bekijken. Klik hier voor een voorbeeld

Fosfaat

Bezoek ook de nieuwe site! Met nieuwe artikelen en een forum voor al je vragen. Ga naar www.aquaria-info.nl

Fosfaat komt in het water door het voer van je vissen. Veel merken droogvoer bevaten in verhouding veel fosfaat. Evenals rode muggenlarven en orgaanvoer. Gelukkig is fosfaat weer goed voor je planten. Niet teveel natuurlijk want dan zullen algen ervan profiteren. Maar het gaat vooral om de verhouding met nitraat die onze aandacht verdiend. Zie de pagina over algen.

Als je problemen hebt zoals slecht groeiende planten waarvan algengroei meestal een gevolg is dan is het belangrijk om je fosfaat te meten.

Bezoek ook de nieuwe site! Met nieuwe artikelen en een forum voor al je vragen. Ga naar www.aquaria-info.nl

Aquarium led verlichting van Lumlight.
High end Aquarium verlichting.

Nieuwe site!


- De waarheid over aquarium ledverlichting
- Aquarium kopen
- Aquarium verlichting
- Aquarium info
- Co2
- Gh en Kh
- Bodem
- Ph
- Nitriet
- Nitraat
- Fosfaat
- Algen
- Planten
- Aquariumplanten groeistoornissen
- Aquuariumplanten voeding
- De Discus