Home Wie zijn wij Jaar Programma Vaste activiteiten Foto`s Links Sponsors Contact
Werkgroep Graafsewijk Noord

Home

Wie zijn wij

Foto`s

Links

Mededelingen

Contactt


Bekijk onze Facebookpagina

Werkgroep Graafsewijk Noord,

Lucas van Leijdenstraat 27,

5213 BB, `s-Hertogenbosch


Telefoon: 073-6124768

Email: wgn@home.nl

Volg ons!

In  de  avond op werkdagen: 073-6124768

Agenda Werkgroep Graafsewijk Noord

Werkgroep Graafsewijk Noord.

Is een vrijwiligersorganisatie die zich met name richt op het vrijwillig jeugd en jongerenwerk in de Graafsewijk Noord.

Werkgroep Graafsewijk Noord beschikt over een eigen buurthuis dat geheel vrijwillig wordt onderhouden en waar wij al onze activiteiten organiseren.

Dit buurthuis is gevestigd in de Graafsewijk Noord ook wel de Pieter Breughelwijk genoemd,het gebied tussen de Graafseweg,van Grobbendoncklaan en Aartshertogenlaan.

Naast onze vaste week activiteiten organiseren wij in het weekend diverse andere activiteiten.

Kom gerust eens een kijkje nemen tijdens een van onze activiteiten u bent van harte welkom.

Programma vaste activiteiten programma
Jaar Programma programma

 Update corona-virus


Zoals iedereen, is ook Buurthuis Graafsewijk Noord in de ban van het corona-virus. Op woensdag 11 maart jl. hebben wij het moeilijke besluit genomen om op advies van het RIVM tot sluiting van ons buurthuis over te gaan. Inmiddels zijn wij al geruime tijd verder en nog steeds kunnen wij niet open. Uiteraard staat de gezondheid van iedereen voorop en dat is vanzelfsprekend het belangrijkste.


Inmiddels heeft het bestuur besloten om de reeds geplande verbouwing van 01 juni eerder te laten starten. Dit houdt in dat al onze losse activiteiten tot en met het einde van het seizoen zijn afgelast. Wij zullen ons nieuwe activiteitenseizoen weer starten met onze welbekende rommelmarkt op de schoolpleinen aan de Lucas van Leijdenstraat. Deze activiteit staat vooralsnog gepland op zondag 6 september 2020 (Let op: deze datum is ook gewijzigd).


Wekelijkse sport-/beweegactiviteiten


Mocht de “nieuwe” situatie het toelaten dan zullen de wekelijkse vaste sport- en beweegactiviteiten, enigszins aangepast, weer hun doorgang vinden.  Deze activiteiten zullen dan elders plaatsvinden. De deelnemers van deze activiteiten zullen dan hiervan op de hoogte gebracht worden. Voor de laatste ontwikkelingen kunt u ook onze website raadplegen: www.graafsewijknoord.nl


Wij hopen u in het nieuwe seizoen in ons opgeknapte buurthuis weer in goede gezondheid te mogen begroeten!