MaandagActiviteit

Van

Tot

Beweeg U Fit Gym

13.00 uur

14.00 uur

Beweeg U Fit Gym

14.00 uur

15.00 uur

Steps Volw.

18.30 uur

19.30 uur

Beatballet Volw.

19.30 uur

20.30 uur

DinsdagActiviteit

Van

Tot

Beweeg U Fit Yoga

11.00 uur

12.00 uur

DonderdagActiviteit

Van

Tot

Kinderdansgroep vanaf 6 jaar

18.30 uur

19.30 uur

Voor meer informatie over één van bovenstaande activiteiten kunt u contact opnemen met de vrijwilligers van Buurthuis Graafsewijk Noord op tel: 073 – 612 47 68 (avonduren) of kom gewoon eens een kijkje nemen.

Beweeg u Fit!


Beweeg u Fit! is een bewegingsactiviteit die in ‘s-Hertogenbosch wordt aangeboden voor mensen van 65 jaar en ouder. De lessen richten zich op het vergroten of behouden van de beweeglijkheid, de spier(ont)spanning en vaardigheid. Het plezier staat voorop. De lessen duren 1 uur, waarvan u 3 kwartier in beweging bent. Het laatste kwartier staat in het teken van koffie/thee drinken. Niets moet, u doet mee wat u kunt. In Buurthuis Graafsewijk Noord wordt er Beweeg u Fit! Gym en Beweeg u Fit! Yoga aangeboden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met José van den Broek via 06-52 58 41 08


Onze ruimte wordt ook gebruikt door diverse organisaties en verenigingen zoalsAlle activiteiten zijn tot nader order vervallen i.v.m. Coronavirus

 Update corona-virus


Zoals iedereen, is ook Buurthuis Graafsewijk Noord in de ban van het corona-virus. Op woensdag 11 maart jl. hebben wij het moeilijke besluit genomen om op advies van het RIVM tot sluiting van ons buurthuis over te gaan. Inmiddels zijn wij al geruime tijd verder en nog steeds kunnen wij niet open. Uiteraard staat de gezondheid van iedereen voorop en dat is vanzelfsprekend het belangrijkste.


Inmiddels heeft het bestuur besloten om de reeds geplande verbouwing van 01 juni eerder te laten starten. Dit houdt in dat al onze losse activiteiten tot en met het einde van het seizoen zijn afgelast. Wij zullen ons nieuwe activiteitenseizoen weer starten met onze welbekende rommelmarkt op de schoolpleinen aan de Lucas van Leijdenstraat. Deze activiteit staat vooralsnog gepland op zondag 6 september 2020 (Let op: deze datum is ook gewijzigd).


Wekelijkse sport-/beweegactiviteiten


Mocht de “nieuwe” situatie het toelaten dan zullen de wekelijkse vaste sport- en beweegactiviteiten, enigszins aangepast, weer hun doorgang vinden.  Deze activiteiten zullen dan elders plaatsvinden. De deelnemers van deze activiteiten zullen dan hiervan op de hoogte gebracht worden. Voor de laatste ontwikkelingen kunt u ook onze website raadplegen: www.graafsewijknoord.nl


Wij hopen u in het nieuwe seizoen in ons opgeknapte buurthuis weer in goede gezondheid te mogen begroeten!

Home Wie zijn wij Jaar Programma Vaste activiteiten Foto`s Links Sponsors Contact
Werkgroep Graafsewijk Noord

Home

Wie zijn wij

Foto`s

Links

Mededelingen

Contactt


Bekijk onze Facebookpagina

Werkgroep Graafsewijk Noord,

Lucas van Leijdenstraat 27,

5213 BB, `s-Hertogenbosch


Telefoon: 073-6124768

Email: wgn@home.nl

Volg ons!

In  de  avond op werkdagen: 073-6124768