NIEUWEOUWELEEM MTB CLUBNaast het fietsen op de racefiets in de zomerperiode gaan we ook op de woensdag met de MTB op pad.  Van november tot maart gaan we meestal 2 keer per week zo'n 50 kilometer op pad, uiteraard zo veel mogelijk offroad. Bos en heidepaadjes, veldwegen en soms enkele singletracks.
Op zondag (van november tot maart) en op woensdag vertrekken we om 10 uur bij het Esso tankstation aan de Akerstraat in Treebeek.

We zijn geen echte mudriders, dus modder en veel water proberen we te mijden, lukt niet altijd, dus gebeurt het soms wel eens dat we ietwat onder de modder thuiskomen.

Uiteraard mag een kop koffie onderweg niet ontbreken, we hebben zo hier en daar onze speciale gelegenheden voor ontdekt. Snowworld in Landgraaf, Cafe Hamacher in Gangelt, Rodebach in Stahe en de Bernardushoeve in Trintelen zijn o.a. vaste plekken.

Op de volgende pagina's willen we jullie een indruk geven en laten zien wat we doen en welke routes we rijden, ook om zo nog meer mensen warm te maken voor deze tak van fietssport.

Dus als je zin hebt en een geschikte fiets, bel even met Richard of met Wiel  of stuur een mail en kom een keer mee biken.

Wie zijn we:   Jan Huisman                       Richard Coort                     Sjef Kessen 
                      Gerard Hoefman                 Ronald Koppert      
                      Ben Wijgerse                     Wiel vd Heijden                  Nico Schaepkens   


OUWELEEM
CLUB
MTB