Welkom op onze website

Wij kijken met heel veel plezier terug op de eerste Zussen&,Zo ontmoetingen. Wat bijzonder al die zussen bij elkaar! Wat ons samenbindt is die liefdevolle Vader die ons kent en betrokken wil zijn in ons leven. Vanuit die band mogen we elkaar als zussen bemoedigen en opbouwen… Schuif je ook een keertje aan? Neem gerust je buurvrouw, vriendin of kennis mee… We hopen dat de nieuwe workshops aansluiten bij jouw interesse en dat er iets tussen zit waarvan je denkt: "Hé, dat is iets voor mij!" ...

image

We kunnen terugkijken op 2 leuke en boeiende workshops... Er zijn prachtige kleurrijke vogelhuisjes gepimpt bij Ina. Tijdens de dramaworkshop werd het wel duidelijk dat we heel wat talent in Drenthe hebben. Het was goed! .

En nu maken we ons klaar voor de volgende ontmoetingen. Er zijn weer een aantal mooie workshops tot aan de zomervakantie. Wij zien ernaar uit dat je een keertje aanschuift bij Zussen&,Zo. Een leuke manier om andere zusjes te ontmoeten maar ook leuk om samen met een vriendin, buurvrouw of moeder/zus naar toe te gaan.


Design provided by Free Website Templates.