Nieuwtjes

April 2008
Zaterdag 26 april is Balou van zes gezonde pups bevallen. Het zijn 5 teefjes en 1 reutje geworden. Het uitgebreide verslag van de geboorte kunt u in het dagboek lezen.
Maart 2008
Dinsdag 25 maart zijn we bij de dierenarts geweest om een echo te maken. Tot onze grote vreugde is Balou drachtig! Nog een paar weekjes wachten en dan kan de gezellige drukte rondom de puppies weer beginnen. We kijken ernaar uit. Als u op de hoogte wilt blijven van de ontwikkelingen, kunt u ons dagboek volgen.
Februari 2008
Vandaag (24 februari 2008) is Balou gedekt door Basco vom Siebengebirge. We hopen dat er gezonde en mooie pups uit deze combinatie geboren zullen worden.
November 2007
In verband met heftige rangordeproblemen hebben wij helaas moeten besluiten om afscheid te nemen van Palina. Gelukkig heeft zij een goed tehuis gevonden in Duitsland.
Tijdens de EVN clubmatch afgelopen juni is Balou EVN clubmatchkampioen 2007 geworden. Tijdens de Eurasiėrshow (sept. 2007) in Denemarken is Balou derde van de teven geworden. U begrijpt dat wij door deze resultaten zeer trots zijn op onze Balou.
Deze maand (25 nov. 2007) worden de Van Laagduurswoudepups van Balou al weer 1 jaar. De hondjes hebben zich ontwikkeld tot mooie en vooral lieve Eurasiėrs. Binnenkort hopen wij weer nieuwe foto’s van de honden te ontvangen, welke wij weer op de site kunnen plaatsen.
Wij willen Balou graag nog een keer laten dekken. Bent u geļnteresseerd in een pup, neemt u dan contact met ons op.