Home

Contact

Foto's

De duiven

Van ei tot duif

Links e.d.

2 witte bruidsduiven voor maar 20

Meerdere duiven is ook mogelijk

Mail of bel voor meer informatie

Witte bruidsduiven

Het loslaten van witte duiven bij het huwelijk is een leuke aangelegenheid. Voor het bruidspaar is het een en al romantiek. Voor familie en vrienden zorgt het voor een leuke en ontspannen sfeer na alle plechtigheden. En natuurlijk is het gewoon een erg mooi plaatje om een bruidspaar met witte duiven te fotograferen.

Bovendien staat het loslaten van witte duiven voor vrede, geluk en voorspoed. Dit zijn toch zeker dingen die je het kersverse bruidspaar toewenst. En wat is er dan mooier dan dit te symboliseren met het loslaten van witte bruidsduiven?

De duiven kunnen natuurlijk ook worden losgelaten bij andere gelegenheden, bijvoorbeeld bij evenementen, openingen van winkels, etc. etc.Het huren van de duiven

De duiven kunnen gehuurd worden, als ze worden losgelaten in de buurt van Nijmegen, Wijchen, Cuijk, Oss, Uden, Veghel, Gemert of Boxmeer. De duiven kun je op de ochtend van de bruiloft ophalen in Escharen (gemeente Grave). Je krijgt ze mee in een duivenmandje, waar ze de hele dag in kunnen blijven zitten. Je moet alleen opletten dat ze niet te lang in een warme auto, of in de zon staan. Op het moment van loslaten neem je de duiven uit het mandje en kun je ze aan het bruidspaar overhandigen. De duiven zijn erg rustig, dus dat zal geen probleem zijn. Na een paar leuke foto's kunnen de duiven losgelaten worden waarna ze samen weer naar huis vliegen.

Heb je nog meer vragen of wil je contact opnemen klik dan door naar 'Contact'.